
- 2 Ιουλίου 2013
- 0 Μου Αρέσει
- 205 Προβολή

Υλικά
1200γρ κρέμα πατισερί
3-4 πακέτα μπισκότα σαβουαγιάρ
150γρ κερασάκι γλυκό ψιλοκομμένο
40γρ ζάχαρη άχνη
350γρ κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
- Στρώνουμε τα μπισκότα σε μια φόρμα.
- Ρίχνουμε τα κερασάκια στην κρέμα και τα ανακατεύουμε.
- Απλώνουμε την κρέμα πάνω από τα μοσκάτα και στρώνουμε ομοιόμορφα.
- Ξανά βάζουμε μια στρώση μπισκότα και απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη άχνη για 10΄λεπτά να σφίξει αρκετά.
- Με ένα κορνέ στρώνουμε την σαντιγί από πάνω, τρίβουμε λίγα μπισκότα και ρίχνουμε και λίγο ζάχαρη άχνη από πάνω
Για περισσότερες λεπτομέρειες ακολουθεί βίντεο
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.