Μιλφέϊ με γλυκό κουταλιού κεράσι & μπισκότα σαβουαγιάρ

    Υλικά

    1200γρ κρέμα πατισερί

    3-4 πακέτα μπισκότα σαβουαγιάρ

    150γρ κερασάκι γλυκό ψιλοκομμένο

    40γρ ζάχαρη άχνη

    350γρ κρέμα γάλακτος

    Εκτέλεση

    1. Στρώνουμε τα μπισκότα σε μια φόρμα.
    2. Ρίχνουμε τα κερασάκια στην κρέμα και τα ανακατεύουμε.
    3. Απλώνουμε την κρέμα πάνω από τα μοσκάτα και στρώνουμε ομοιόμορφα.
    4. Ξανά βάζουμε μια στρώση μπισκότα και απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα.
    5. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη άχνη για 10΄λεπτά να σφίξει αρκετά.
    6. Με ένα κορνέ στρώνουμε την σαντιγί από πάνω, τρίβουμε λίγα μπισκότα και ρίχνουμε και λίγο ζάχαρη άχνη από πάνω       

    Για περισσότερες λεπτομέρειες ακολουθεί  βίντεο

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.